Zichttermijn

De zichttermijn bij ‘kopen op afstand’ is 14 dagen na ontvangst van de goederen. 
Binnen deze 14 dagen mag u besluiten de overeenkomst te herroepen (ofwel: ontbinden). Dit geldt uitsluitend voor online aankopen via www.kempen-begeer.nl

Herroeping van de overeenkomst kan via het volgende formulier kenbaar worden gemaakt: formulier voor herroeping

Om het ontbinden van de overeenkomst te bespoedigen, verzoeken wij u het te retourneren product te voorzien van een kopie van de factuur alsmede het ingevulde formulier voor herroeping. U kunt dit sturen naar: 

Magazijn Van Kempen en Begeer
T.a.v. afdeling magazijn
Inzake RETOUR i.v.m. ZICHTTERMIJN
Containerweg 9
2742 RA  Waddinxveen

Nadat het herroepen van de overeenkomst kenbaar is gemaakt en het retour gezonden product is ontvangen, wordt de reeds gedane betaling zo spoedig mogelijk teruggestort. 
Als u de volledige bestelling retour zendt, dan krijgt u de kosten van de bestelling én de verzendkosten en eventuele administratiekosten teruggestort. 
Als u één of meerdere producten uit de bestelling houdt, dan krijgt u alleen de kosten van de geretourneerde producten teruggestort, niet de verzendkosten of eventuele administratiekosten.

Voorwaarden: 
Zichttermijn is geen probeertermijn, tijdens de bedenktijd dient daarom voorzichtig met het product om te worden gegaan. 
Alleen ongebruikte en onbeschadigde producten, waarvan de verpakking zich in een zo oorspronkelijk mogelijke staat bevindt, kunnen worden geretourneerd.  
De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de consument. 
Gelieve het product dat u retourneert extra verpakken alvorens het te verzenden en uw naam en adres op de buitenkant van het pakket vermelden.