Bezorging

 

BEZORGING AAN HUIS DOOR DHL4YOU

Als je tijdens werkdagen (ma t/m vr) voor 16:00 uur bestelt, heb je jouw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

LET OP: DHL bezorgt niet op zondag en maandag.

 

LEVERTIJD

The Cookware Company BV werkt voor de bezorging van jouw bestelling samen met DHL4You, een bedrijfsonderdeel van DHL. Samen streven wij ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Tijdens Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten en kan de levering iets langer duren.

Wanneer je onverhoopt niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaart bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd. Als de buren ook niet thuis zijn dan krijg je een kaart in de brievenbus met daarop een code. Met deze code kun je dezelfde dag nog via de website DHL bezorger gemist aangeven waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Je kunt dan kiezen uit verschillende dagen en tijdvakken (zowel overdag als 's avonds). DHL zal in Nederland maximaal 4 pogingen doen om je pakket te bezorgen. Lukt het niet om het pakket te bezorgen? Dan wordt de bestelling naar ons teruggestuurd.

TIP: Ben je niet vaak thuis? Laat jouw bestelling dan afleveren op het werk, bij familie of bij kennissen!

STATUS VAN JE BESTELLING

Je ontvangt per e-mail een verzendbevestiging wanneer je bestelling wordt verstuurd vanuit ons magazijn. Je kunt jouw zending op de website van DHL Parcel volgen met de zogenaamde track & trace code die in de verzendbevestiging staat vermeld.

LET OP: het kan enkele uren of uiterlijk tot de volgende werkdag duren, voordat de bestelling zichtbaar wordt in het track & trace systeem van DHL.

BESTELLING AFHALEN

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen op te halen in ons magazijn.

Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Voor de andere EU landen zie onderstaande tabel:

Land

Leveringstermijn

Westelijk Europa

5 werkdagen

Finland, Hongarije, Italië, Polen, Spanje, Slowakije, Tsjechië, Estland, Letland, Litouwen, Portugal, Slovenië, Bulgarije, Roemenië

7 werkdagen

Cyprus, Griekenland, Malta

9 werkdagen

LET OP: Wanneer bij een product vermeld staat dat deze "uitverkocht" is, kunnen de levertijden wat langer zijn.