The heritage of timeless design

Koninklijke Van Kempen & Begeer heeft een unieke en rijke historie in de bewerking van prachtige zilveren bestekken. Vandaag de dag wordt het bestek veelal gezien als iets ‘functioneels’ op tafel. Het design telt maar het verhaal erachter, het gevoel en de ziel van het ambacht is in deze nieuwe tijden vaak naar de achtergrond verdwenen.

 
 
 
 

Door vele generaties heen weet Koninklijke Van Kempen & Begeer fijnproevers en levensgenieters aan zich te binden door hun originele ontwerpen van zowel klassiek als modern zilver. De waardering voor een prachtig en tijdloos zilveren bestek op tafel herleeft in huidige tijden. Deze levenskunst, een ‘savoir de vivre’, vindt mondiaal steeds meer aansluiting bij een caleidoscoop van culturen.

 
 
 

Het zijn de subtiele details die het verschil in die beleving maken. De verfijnde, stijlvolle vormgeving. Het gevoel van het bestek in de hand. De balans tussen eenvoud en expressie. Die bijzondere sensatie draagt bij aan de ervaring van het diner met een fraai gedekte tafel. Men neemt tijd voor elkaar en de omgeving, men geniet van het moment.

Het is een finesse die Koninklijke Van Kempen & Begeer reeds sinds 1789 blijft overbrengen aan de nieuwe generaties. Deze sierlijke bestekken gaan over van grootouders naar ouders naar kinderen. Een investering in iets tastbaars dat zijn kwaliteit niet verliest en in emotionele waarde alleen maar groeit

Bekijk de series